Redan spelare eller vill du prova på att spela fotboll?

Är din kille eller tjej intresserad av att börja spela fotboll, då är Kungsnäs FC ett ypperligt val om du vill att hon/han vill ha fullt fokus från klubben.

Vi har verksamhet för Pojkar och Flickor födda -06, -07, -08, -09, -10 och -11. Har ni ännu inte provat på att spela fotboll är ni hjärtligt välkomna att prova på, vi välkomnar alla i Kungsnäs FC.

För dig som förälder värnar vi om att du har balans mellan arbete och fritid, vi har därför valt en modell som innebär att respektive lag bestämmer vilken arbetsinsats man vill göra – Där ALLA intäkter tillfaller laget!

Klubbverksamheten finansieras med full transparens genom medlemsavgifter och sponsorer.

Tveka inte att låta ditt barn prova på att spela fotboll!

I Kungsnäs FC har vi som röd tråd att det ska vara roligt att spela fotboll. I Fotbollsskolan leker vi igång ett intresse genom mycket lek och spel, när det är dags att bilda ett lag fortsätter vi med att ha glädje, gemenskap och engagemang som ledord!

Kontakta oss!

Om ni är intresserade av att ha Ert barn med i Kungsnäs FC, klubben som satsar 100% på utveckling av fotbollsspelande ungdomar, skicka ett meddelande via kontaktformuläret så tar ansvarig ledare kontakt med er.

Kom ihåg att skriva vilket år ditt barn är född och om det är en pojke eller en flicka.

Du får även skriva om du är intresserad av att vara med som ledare, vi vill alltid ha med engagerade personer i Kungsnäs FC.

 

kfc4