Nordens bästa bonus. För alla!
Vi har bundit ihop Stadiums kundklubb (Nordens aktivaste kundklubb för privatpersoner) med Stadium Team Sales bonuskoncept för föreningar. Genom att kombinera dessa får vi Nordens bästa bonus för alla. Alla köp som föreningens medlemmar med familj, släkt, vänner och nätverk gör på Stadium och registrerar för bonus, ger personlig bonus men nu även bonus till föreningen. Förutsättningen är att medlemmen även är medlem på Stadium, ett förmånligt, kostnadsfritt och kortlöst medlemskap. Läs mer om medlemskapet.

Snabbt och enkelt
För att kunna utnyttja dubbel bonus och vara med i Stöd din förening så behöver du vara medlem på Stadium (registrera dig i butik eller på stadium.se) samt logga in på stadium.se och välja vilken förening du vill stödja. Det går snabbt och görs med några enkla klick. Logga in här.

Även de köp du gjort de närmaste 14 dagarna innan registrering är automatiskt bonusgrundande. På din medlemssida Min Sida på stadium.se har du full koll över dina val och kan uppdatera din medlemsprofil. Vill du stödja mer än en förening så går det alldeles utmärkt, då du kan välja att stödja upp till 4 föreningar.

Många medlemmar ger mer bonus
Som Team Sales-förening får din förening upp till 10% i bonus på alla inköp, plus eventuell varumärkesbonus enligt vårt samarbetsavtal. Genom att handla på Stadium stöder du alltid föreningen med 3% extra i bonus och bidrar även till märkesbonus. För maximal effekt, uppmana gärna släkt och vänner att också stödja föreningen på detta sätt.