Varmt välkommen!

Denna information går till dig som har anmält intresse om att spela i Pojkallsvenskan med Kungsnäs FC P16, har du ännu inte anmält ditt intresse behöver du göra detta via hemsidan. 

Du är varmt välkommen på provspel inför bygget av det lag som ska spela i Pojkallsvenskan P16!

Vi kommer att titta på dig som spelare utifrån de fyra förmågorna vi utvecklar spelare inom:

Taktisk förmåga
Teknisk förmåga
Fysisk förmåga
Psykisk förmåga

 

I Kungsnäs FC spelar vi ett spel med en offensiv grundtanke där ett högt bolltempo ligger i fokus. Vi vill därför se spelare som tryggt kan hantera bollen med få tillslag. Vi spelar ett utpräglat presspel, oftast med en hög utgångsposition, samt strävar efter att återerövra bollen så snabbt som möjligt vid bolltapp. Vi vill därför se spelare som snabbt kan ställa om till att aggressivt vinna tillbaka en tappad boll.

Vi vill se spelare i vårt lag som spelar enkelt och tryggt, där mottagning och passning hos en skicklig spelare sker med kontroll och i ett högt tempo. 

I Kungsnäs FC ska du som spelare våga, att våga och misslyckas är därför en del av utbildning i Kungsnäs FC. Som spelare förväntas du ha en stöttande attityd till dina lagkamrater där ditt fokus ska vara att “göra dina lagkamrater bättre”.

Tider och plats för provspel

Timrå fotbollshall: onsdag 29/11 klockan 20:45-21:45.

VI har även två ytterligare tider inbokade som några kommer att bli inbjudna till. Nya kallelser till dessa kommer att skickas ut under torsdagen, träningarna kommer att vara på lördag och söndag.

Insläpp i hallen sker 10 minuter innan start, se till att vara i tid.

Regler att förhålla sig till

Ingen publik är tillåten under provspelet, du behöver informera kompisar och släkt om detta!

Information

Du måste bekräfta med att du kommer på provspelet, senast onsdag 29/11 klockan 12, till coach Nils Börlin på telefonnummer 070-5434542. Skriv ett SMS med ditt namn och att du kommer på provspel. 

Om du får förhinder någon av dagarna behöver du kommunicera detta till Nils Börlin.

Vi kommer att prata med din klubb innan provspelet, för att informera om att du testar för att ta en plats i vårt pojkallsvenska lag.

Upplägg

Vi kommer att värma upp med två teknikövningar (Ajaxtriangeln och X:et), två enkla övningar som vi kommer att gå igenom för de som inte har testat dessa tidigare.

Efter uppvärmningen kommer vi att spela. 

Nästa steg

Alla kommer att få en återkoppling någon vecka efter provspelet. Några kommer att bli erbjuden en plats i P16 laget och du behöver då vara förberedd på att kunna ge ett svar på om du vill spela i Kungsnäs FC. 

Förutsättningarna är att vi kommer att träna 3-4 pass/vecka, beroende på matchschemat. Vi kommer att spela drygt 22 tuffa seriematcher där tempot kommer att vara högre än vad det är i lokala serier, spelarna du kommer att möta kommer att vara några av landets bästa spelare i årskullen. Vi kommer att möta de bästa lagen från Hammarby, Brommapojkarna, AIK, Djurgården med fl. 

Som spelare kommer du att behöva vara 100% fokuserad under matchens alla 90 minuter i att följa den spelplan tränaren lägger upp inför matchen.

Allt detta kommer att ställa högre krav på dig i att sköta sömn, kost, träning och återhämtning på rätt sätt.

Allt detta kommer att göra att du utvecklas till en ännu bättre fotbollsspelare.

Till sist

Ha kul, tro på dig själv, kom med en bra attityd!