Elementor #396

Vi skapar tekniska spelare och framtidens medborgare!

Kungsnäs FC:s sportsliga filosofi och kännetecken är att vi spelar en teknisk fotboll med fint kortpassningsspel. Vår föreningsidé bygger på att skapa framtida medborgare som möter sin omgivning med respekt och öppenhet. Klubbens ledord, vilka vi driver vår verksamhet utifrån är; Glädje, Gemenskap och Engagemang.

Allt börjar med hur vi som ledare och föräldrar förhåller oss till medspelare, motspelare och domare som alla är en del av idrotten. Genom att vi vuxna i Kungsnäs FC visar respekt mot våra motspelare och domare sprider vi detta till våra fotbollsälskande killar och tjejer.

I Kungsnäs FC arbetar vi med att alla spelare ska känna en gemenskap i laget, när man i framtiden tänker tillbaka på tiden i sitt Kungsnäs lag vill vi att man ska komma ihåg tiden med glädje.  En tid då man var en del av ett lag som hade roligt tillsammans.

Inget krav på föreningsjobb
-I någon årskull!

I Kungsnäs FC har vi en unik ekonomisk modell som bygger på att inte avkräva något föreningsjobb i form av påtvingat arbete eller försäljning av produkter, vi kräver inte föreningsjobb i någon årskull. Klubbens intäkter kommer från sponsorer, LOK-stöd och medlemsavgifter. Alla intäkter går oavkortat till ungdomsverksamheten. Vi tror på denna föreningsmodell och att föräldrar på så sätt kan känna en balans mellan arbete och sina barns fritidsaktivitet, ni föräldrar kan på så sätt engagera er i era barns idrottande och på föräldragemenskapen. Lagen själva bestämmer ifall man vill spara ihop pengar till något framtida mål, dessa intäkter går då oavkortat till lagkassan och lagets aktiviteter. 

Våra sponsorer - Tack för ert stöd!

Stötta Kungsnäs FC:s ungdomsverksamhet

Bara genom att handla på Stadium eller spela på Svenska spel kan du stötta Kungsnäs FC och våran ungdomsverksamhet. Registrera Kungsnäs FC som den klubb du vill stötta så får vi ett ekonomiskt tillskott på dina inköp.

Tycker du att Kungsnäs FC är en verksamhet som ligger i linje med ditt företags värdegrun och vill profilera er tillsammans med oss! Hör av dig så diskuterar vi mer!

Aktiva barn 2018!
%
Fokus på barnen; såväl sportsligt som ekonomiskt!
Timmars krav på föreningsarbete!

Kungsnäs FC:s löfte - Din säkerhet!

I Kungsnäs FC visar alla ledare upp ett utdrag från brottsregistret till styrelen, ett dokument som visar att man inte är dömd för något sexuellt brott eller brott mot barn. Som förälder ska du känna dig trygg med oss som ledare.

Kungsnäs ser till att utbilda våra ledare. Klubbens spelare och ledare är försäkrade vid olycksfall.

Kontakta oss gärna för att se om vi har plats i önskad årskull, eller om ni vill starta upp ett lag i Kungsnäs FC.